Torgboder på bryne Torg

Torgbodene på Bryne Torg er et samarbeid mellom Brynes Vel, Bryne Næringsforening og Opplev Jæren. Bodene er portable og kan ha fleksibel plassering i forhold til arrangementer. De kan leies på lokasjon eller leies på andre lokasjoner på sesongbasis.

Torgbodene leies på ukesbasis fra mandag kl 10:00 til søndag kl 22:00. Leien inkluderer strøm. Det er ikke bord, benker eller hyller i bodene og de leies ut som de er.

Laster...

*Medlemsbedrifter av Bryne Næringsforening eller Opplev Jæren og assosierte foreninger av Brynes Vel er definert som medlemmer.

Arrangement på torget og andre kan ta kontakt for tilbud. Ta også kontakt for langtidsleie/sesongleie og eget tilbud for dette. For at søknaden skal godkjennes må formålet og produktene som skal selges beskrives og søknaden bekreftes fra Opplev Jæren.

Takk til alle som har bidratt for å realisere torgbodene!

Sivilarkitekt MNAL, Kristoffer Bakk Thørud
Bryne vidaregåande skule
Bryne Næringsforening
Sparebank1 SR Bank
Brynes Vel
Grasrota

Opplev Pøbel!

Opplev tolv av kunstneren Pøbels verk langs Jæren. Hans arbeider består blant annet av maleri, bilder, skulpturer, stedsutvikling og steds-spesifikke prosjekter.

På denne reisen får du sett Pøbels gatekunst fra Stavanger i nord til Vigrestad i sør.

Les mer om de 12 verkene og utforsk Pøbelkartet!

Følg oss på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
21.06.22
Opplev Jæren

Opplev Midgardsormen sammen med Jøers' Kjøkken, Drivhuset Bageri & Gårdsutsalg og Hemmeleg! Det er utsolgt for billetter fredag og lørdag! Men vi har fortsatt ledige billetter onsdag og torsdag til dette eksklusive opplegget som arrangeres under årets Gladmat 29. juni til 2. juli! Opplev Jæren fra flere mulige vinkler og det gastronomiske mangfoldet. Anført av den lokale guiden Farsekongen vil vi vise frem den fulle bredden av matfatet på Jæren. Arrangementet oppleves fra sykkelsetet og du må være klar for å trø til selv mellom opplevelsene da syklene er uten motor. Finn billetter på følgende lenke: www.enjoy.ly/no/midgardsormen-965622 ... Vis merVis mindre

16.06.22
Opplev Jæren

Gladmat på Jæren! Besøk de kompetente matformidlerene bak Jøers' Kjøkken, Drivhuset Bageri & Gårdsutsalg og Hemmeleg. 29. juni til 2. juli arrangerer Opplev Jæren i samarbeid med Gladmat en sykkeltur med 3-retters middag og tilhørende i glasset. Det er fraspark kl 14:00 på sykler som lånes av oss, ta med egen hjelm. Turen er estimert til 4 timer. Ta toget med Go-Ahead og opplev noe av det beste av mat og drikke på Jæren. Lørdag er allerede utsolgt! Fredagen er snart utsolgt! Fortsatt ledige billetter onsdag og torsdag på salgsiden:www.enjoy.ly/no/midgardsormen-965622 ... Vis merVis mindre

Gladmat på Jæren! 
Besøk de kompetente matformidlerene bak Jøers Kjøkken, Drivhuset Bageri & Gårdsutsalg og Hemmeleg. 
29. juni til 2. juli arrangerer Opplev Jæren i samarbeid med Gladmat en sykkeltur med 3-retters middag og tilhørende i glasset. Det er fraspark kl 14:00 på sykler som lånes av oss, ta med egen hjelm. 
Turen er estimert til 4 timer. Ta toget med Go-Ahead og opplev noe av det beste av mat og drikke på Jæren. 
Lørdag er allerede utsolgt! Fredagen er snart utsolgt! 
Fortsatt ledige billetter onsdag og torsdag på salgsiden:
https://www.enjoy.ly/no/midgardsormen-965622Image attachmentImage attachment
14.06.22
Opplev Jæren

Lørdag 18. juni er det International Surfing Day og det skal selvfølgelig feires på Bore stranda🌊🌊Hos @kitesurfing.no og @boresurfsenter kan du prøve dette gratis på lørdag: 🪁Kite✈️Wing🛹Surfskate Det blir også åpen kafé, surfskate-konkurranse og masse god stemning☀️ ... Vis merVis mindre

Lørdag 18. juni er det International Surfing Day og det skal selvfølgelig feires på Bore stranda🌊🌊
Hos @kitesurfing.no og @boresurfsenter kan du prøve dette gratis på lørdag: 
🪁Kite
✈️Wing
🛹Surfskate 
Det blir også åpen kafé, surfskate-konkurranse og masse god stemning☀️Image attachmentImage attachment
Vis flere innlegg