Boder på bryne torg

Torgbodene på Bryne Torg er et samarbeid mellom Brynes Vel, Bryne Næringsforening og Opplev Jæren. Bodene er portable og kan ha fleksibel plassering i forhold til arrangementer. De kan leies på lokasjon eller leies på andre lokasjoner på sesongbasis.

Torgbodene leies på ukesbasis fra mandag kl 10:00 til søndag kl 22:00. Leien inkluderer strøm. Det er ikke bord, benker eller hyller i bodene og de leies ut som de er.

Ingen boder tilgjengelige
Laster...

*Medlemsbedrifter av Bryne Næringsforening eller Opplev Jæren og assosierte foreninger av Brynes Vel er definert som medlemmer.

Arrangement på torget og andre kan ta kontakt for tilbud. Ta også kontakt for langtidsleie/sesongleie og eget tilbud for dette. For at søknaden skal godkjennes må formålet og produktene som skal selges beskrives og søknaden bekreftes fra Opplev Jæren.

Takk til alle som har bidratt for å realisere torgbodene!

Sivilarkitekt MNAL, Kristoffer Bakk Thørud
Bryne vidaregåande skule
Bryne Næringsforening
Sparebank1 SR Bank
Brynes Vel
Grasrota

Kontakt oss

Følg oss på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
06.09.23
Opplev Jæren

Photos from Bryne Kro & Hotell's post ... Vis merVis mindre

02.09.23
Opplev Jæren

Pop-up turistinformasjon på Jærhagefesten i dag sammen med lokale bønder. Handle fra Krossvoll Gard, Veisholen gard og Anda blomstergardJærhagen Kjøpesenter mellom 10-16. ... Vis merVis mindre

Pop-up turistinformasjon på Jærhagefesten i dag sammen med lokale bønder. Handle fra Krossvoll Gard, Veisholen gard og Anda blomstergard på Jærhagen mellom 10-16.
Vis flere innlegg