Opplev Jæren

Opplev Jæren er en nyetablert reiselivsaktør som skal selge Jæren som destinasjon. Foreningen Opplev Jæren har som formål er å fremme reiselivet på Jæren.

Opplev Jæren skal være kontaktpunkt på Jæren mot Region Stavanger og andre destinasjonsselskap. Vi skal være en kanal der reiselivsaktører kan nå frem med tilbudet sitt.

For mange er Jæren et «uoppdaget» land og området er svært interessant og attraktivt, men lite tilrettelagt for turisme. Reiseliv er en av de raskest voksende næringer i verden, opplevelsesturisme er den raskeste voksende delen av reiselivsnæringen. Det finnes mange gode aktører som driver solid virksomhet innen reiseliv på Jæren. Opplev Jæren skal koordinere tilbudet både når det gjelder pakketering, distribusjon og salg.

Medlemmene av Opplev Jæren er reiselivsaktører, men også produsenter og bønder fra landbruket. De driver med virksomhet innen reiseliv og mange har agro-turisme som formål. Gårdsbesøk, gårdsutsalg og opplevelser innen landbruksbasert turisme er forankret hos medlemmene til Opplev Jæren.

Selskapet skal bidra til høyere omsetning og flere arbeidsplasser i reiselivsnæringen på Jæren, både gjennom styrking av eksisterende aktører og tilrettelegging for utvikling av ny reiselivsvirksomhet i området.

I tillegg vil andre reiselivsaktører og landbruksaktører kunne inviteres inn som medlemmer mot en årlig medlemsavgift. Private eiere betaler også medlemsavgift, kommunene Klepp, Time og Hå bidrar med årlig tilskudd.

Opplev Pøbel!

Opplev tolv av kunstneren Pøbels verk langs Jæren. Hans arbeider består blant annet av maleri, bilder, skulpturer, stedsutvikling og steds-spesifikke prosjekter.

På denne reisen får du sett Pøbels gatekunst fra Stavanger i nord til Vigrestad i sør.

Les mer om de 12 verkene og utforsk Pøbelkartet!

Følg oss på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
10.08.22
Opplev Jæren

Vakre @drivhusetbageri er pyntet og klart til å ta i mot gjester🌸 Her får du nydelig lunsj av lokale råvarer! Anbefales sterkt å booke et bord her, med været som er meldt fremover er det også nydelig å sitte ute☀️ ... Vis merVis mindre

Vakre @drivhusetbageri er pyntet og klart til å ta i mot gjester🌸 Her får du nydelig lunsj av lokale råvarer! Anbefales sterkt å booke et bord her, med været som er meldt fremover er det også nydelig å sitte ute☀️Image attachmentImage attachment
05.08.22
Opplev Jæren

Bilder fra Hans Berge Stokkeland sitt innlegg ... Vis merVis mindre

Image attachmentImage attachment+6Image attachment
02.08.22
Opplev Jæren

⚽️Haaland-safari⚽️

På Bryne kan du nå se disse to flotte kunstverkene av den lokale fotballstjernen Erling Braut Haaland! Første malet av @pøbel.no og andre av @anettemoi.Pøbel sitt verk er selvsagt lagt til på Pøbel-Safari kartet, som du finner på vår nettside☀️Bilde 3 og 4 tatt av Anette Moi. ... Vis merVis mindre

⚽️Haaland-safari⚽️ 
På Bryne kan du nå se disse to flotte kunstverkene av den lokale fotballstjernen Erling Braut Haaland! Første malet av @pøbel.no og andre av @anettemoi.
Pøbel sitt verk er selvsagt lagt til på Pøbel-Safari kartet, som du finner på vår nettside☀️
Bilde 3 og 4 tatt av Anette Moi.Image attachmentImage attachment+1Image attachment
Vis flere innlegg