Bli medlem du også

For mange er Jæren et uoppdaget land. Området vårt er svært interessant og attraktivt, men lite tilrettelagt for turisme. Det vil Opplev Jæren gjøre noe med, men vi trenger deg som reiselivsaktør med på laget.

Reiseliv er en av de raskest voksende næringer i verden, og opplevelsesturisme er den raskeste voksende delen av reiselivsnæringen. Det finnes mange gode aktører som driver solid virksomhet innen reiseliv på Jæren. Nå vil vi ha med flere!

Opplev Jæren arbeider med flere prosjekter som skal gi synergier til reiselivet på Jæren og i regionen generelt: Agroturisme, kunst, kultur og infrastruktur til fremtidige reiselivsdestinasjoner. Her på vår digital plattform, hvor det selges aktiviteter og opplevelser på Jæren, vil du som medlemsbedrift bli godt synlig og få gode medlemsfordeler. Opplev Jæren koordinerer tilbudet både når det gjelder pakketering, distribusjon og salg.

Opplev Jæren skal være kontaktpunkt på Jæren mot Region Stavanger og andre destinasjonsselskap. Vi skal være en kanal der du som reiselivsaktører kan nå frem med tilbudet ditt.

Dagens medlemmer av Opplev Jæren er reiselivsaktører, men også produsenter og bønder fra landbruket. De driver med virksomhet innen reiseliv, og mange har agroturisme som formål. Gårdsbesøk, gårdsutsalg og opplevelser innen landbruksbasert turisme er forankret hos medlemmene til Opplev Jæren. Opplev Jæren skal bidra til høyere omsetning og flere arbeidsplasser i reiselivsnæringen på Jæren, både gjennom styrking av eksisterende aktører og tilrettelegging for utvikling av ny reiselivsvirksomhet i området.

Er du en reiselivs- eller landbruksaktør vil vi invitere deg inn som medlem mot en årlig medlemsavgift på 3000 kroner. Det koster 2000 kroner i innmeldingsavgift som alle aktører har betalt ved registering.

Følg oss på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
06.09.23
Opplev Jæren

Photos from Bryne Kro & Hotell's post ... Vis merVis mindre

02.09.23
Opplev Jæren

Pop-up turistinformasjon på Jærhagefesten i dag sammen med lokale bønder. Handle fra Krossvoll Gard, Veisholen gard og Anda blomstergardJærhagen Kjøpesenter mellom 10-16. ... Vis merVis mindre

Pop-up turistinformasjon på Jærhagefesten i dag sammen med lokale bønder. Handle fra Krossvoll Gard, Veisholen gard og Anda blomstergard på Jærhagen mellom 10-16.
Vis flere innlegg