Opplev sykkelturer på jæren

Jærruta er en sykkeltur på 14 mil i åpent landskap på en blanding av sykkelsti og lite trafikkerte veier. Ruta går over hele Jæren, der du kan velge mellom ulike start- og stoppesteder.

Du finner gode tips for hver av etappene i de interaktive kartene på jarruta.no. Her er oversikt over flere avstikkere på veien, som trivelige gardsutsalg, serveringssteder og jærsk kultur på nært hold.

Jærruta på el-sykkel

Fra sykkelsetet kommer du tett på Jæren. Lyset, landskapet, folket, dyrene, Nordsjøen og den uendelige horisonten som ligger der som sjøen ender. Frister det å komme til dekket bord? For å gjøre dette enkelt tilbys komplette pakker med overnatting, mat og sykkel-leie. Rett og slett alt du trenger for å få en uforglemmelig tur på Jæren.

Elsykkel kan leies på Bryne Kro & Hotell, Grand Hotell Egersund eller Sola Strand Hotel. Levering/henting trenger ikke å være på samme sted.

Bedriftspakker

Jærruta skreddersyr pakker for bedrifter fra 2-40 personer. Dags- og ettermiddagsturer, eller «lunsj til lunsj» med en eller flere overnattinger kombinert med møter/kurs og fornøyelser. Vi hjelper med middager, transport, lunsjer, overnattinger, møterom etc. El-sykkelen står selvsagt ladet og klar hvor du måtte ønske.

Bildegalleri

Noen av høydepunktene du kan se og oppleve langs Jærruta

Følg oss på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
23.01.23
Opplev Jæren

Photos from Hans Berge Stokkeland's post ... Vis merVis mindre

22.01.23
Opplev Jæren

Nydelig vintermorning fra Hotell Jæren💖

Tenk å nyte frokost med denne utsikten.📸 Takk til Hotell Jæren sin frokostservitør som fanget dette øyeblikket. ... Vis merVis mindre

Nydelig vintermorning fra Hotell Jæren💖
Tenk å nyte frokost med denne utsikten. 
📸 Takk til Hotell Jæren sin frokostservitør som fanget dette øyeblikket.
16.01.23
Opplev Jæren

Photos from Bryne Kro & Hotell's post ... Vis merVis mindre

09.01.23
Opplev Jæren

Sjekk ut Steinjillt som skreddersyr en unik opplevelse til alle fra bedrifter, familier og skoleklasser! De kan love dere en stein jille dag på ekte jærsk vis🪨🌟Sjølv om det er "vinter" og ikkje alltid like gildt å vera ute, så er planlegging av Steinjillt 2023 i full gang. Me lagar opplegg for bedrifter, skuleklassar, familiar, idrettslag og utdrikningslag som vil oppleva lagbygging og samhald på ein unik og spennande måte. Jæren er stein. Vår gjennomgåande tråd i opplegget er stein og historia til jærbonden og det umenneskelege slitet med å skilja stein og mold for å dyrka jorda! Opplev Jæren Følg med og ta kontakt, så skreddersyr me opplegg etter ønske og behov. ... Vis merVis mindre

Sjekk ut Steinjillt som skreddersyr en unik opplevelse til alle fra bedrifter, familier og skoleklasser! De kan love dere en stein jille dag på ekte jærsk vis🪨🌟
07.01.23
Opplev Jæren

Photos from Bryne Kro & Hotell's post ... Vis merVis mindre

06.01.23
Opplev Jæren

Photos from Drivhuset Bageri & Gårdsutsalg's post ... Vis merVis mindre

Vis flere innlegg