Opplev sykkelturer på jæren

Jærruta er en sykkeltur på 14 mil i åpent landskap på en blanding av sykkelsti og lite trafikkerte veier. Ruta går over hele Jæren, der du kan velge mellom ulike start- og stoppesteder.

Du finner gode tips for hver av etappene i de interaktive kartene på jarruta.no. Her er oversikt over flere avstikkere på veien, som trivelige gardsutsalg, serveringssteder og jærsk kultur på nært hold.

Jærruta på el-sykkel

Fra sykkelsetet kommer du tett på Jæren. Lyset, landskapet, folket, dyrene, Nordsjøen og den uendelige horisonten som ligger der som sjøen ender. Frister det å komme til dekket bord? For å gjøre dette enkelt tilbys komplette pakker med overnatting, mat og sykkel-leie. Rett og slett alt du trenger for å få en uforglemmelig tur på Jæren.

Elsykkel kan leies på Bryne Kro & Hotell, Grand Hotell Egersund eller Sola Strand Hotel. Levering/henting trenger ikke å være på samme sted.

Bedriftspakker

Jærruta skreddersyr pakker for bedrifter fra 2-40 personer. Dags- og ettermiddagsturer, eller «lunsj til lunsj» med en eller flere overnattinger kombinert med møter/kurs og fornøyelser. Vi hjelper med middager, transport, lunsjer, overnattinger, møterom etc. El-sykkelen står selvsagt ladet og klar hvor du måtte ønske.

Bildegalleri

Noen av høydepunktene du kan se og oppleve langs Jærruta

Følg oss på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Error: Server configuration issue